King´s College London Öğretim Görevlisinden Okulumuz Öğrencilerine Söyleşi

King´s College London Öğretim Görevlisi ve okulumuzun mezun öğrencilerinden Tankut ÖZTAŞ tarafından 07.01.2014 tarihinde saat 11:00 de konferans salonumuzda  öğrencilerimizle  söyleşi yapılacaktır.

Tankut Öztaş, Adıyaman Besni ilçesinde 7 Nisan 1985 doğdu. İlkokul öğrenimini Besni Dumlupınar ilköğretim okulunda bittirdikten sonra Besni Mustafa Erdemoğlu Anadolu lisesinde ortaokula başladı. Orta öğrenimini tamamladıktan sonra Londra’ya yerleşerek lise öğrenimini burada devam ettirdi.Lisansını İş yönetimi ve ekonomi üzerine Westminster üniversitesinde üstün başarıyla tamamladı. Daha sonra dünyanın ve İngiltere’nin en tanınmış ve köklü üniversitelerinden Kral Kolejinde (King’s College London) yüksek lisans için kabul hakkı kazanarak, uluslararası ekonomi politika bölümünde yüksek başarıyla master programına devam etti. Yüksek lisans tez konusu Türkiye’de sivil toplum, devlet ve hegemonya üzerine olup bölümünün en başarılı tez konusu seçilerek mezun oldu. Şuan doktora çalışmalarına Kral kolejinde devam etmekte, araştırma görevlisi olarak uluslararası ekonomi alanında ders vermektedir.